Je reis om een holistisch paarden-therapeut te worden is begonnen. Tijdens deze opleiding leer je hoe je jezelf en anderen maar ook paarden kunt healen! We leven in een tijd waar healers meer dan ooit nodig zijn en jij kunt daarbij helpen. In deze opleiding word je stapsgewijs opgeleid als holistisch therapeut voor alles en iedereen om je heen, jij kunt het verschil gaan maken voor zowel mens als dier. Het is daarom ook van belang dat je zelf geheald bent, want het mooie gezegde “verbeter de wereld begin bij jezelf”, is ‘n eenvoudige, echter volle waarheid. Hoe meer je bevrijd bent van eigen blokkades, hoe meer je kunt openstellen voor anderen. 

Iedere module is opgedeeld in lessen. Klik op een les en je lesstof wordt zichtbaar. Bij  de sectie opdrachten vragen wij jouw opdrachten per module te uploaden. Iedede module sluiten we af met een quiz zodat jij jouw opgedane kennis meteen kan toetsen

Voor nu: enjoy the ride en bij vragen kan je altijd bij ons terrecht. Vergeet niet om ook onze Facebook groep te raadplegen voor vragen, informatie en inspiratie! 

Onderstaand kan je alvast een inspirerende documentaire kijken: The patch of the Horse. Deze documentaire staat ook bij het kopje verplichte literatuur.