STOP met het vooruitschuiven van je dromen

ik help je stap voor stap je uliteme leven te bereiken! 

De tijd van excuses zijn voorbij, het is NU jouw tijd. Dus vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan en zet meteen die eerste stap richting jouw ultieme leven! 

Ik ken het als geen ander!

In deze tijd is er zo veel om uit te kiezen. Alles is, als je wilt, voor handen. Dat maakt het niet makkelijker om je passie te ontdekken of er achter te komen wat jou echt wilt met je leven. Ik ken het als geen ander! Ik ben dit jaar 10 jaar ondernemer, maar ik heb ook wel meer dan 10 verschillende project ideeen gehad. Van meubels maken tot aan jongeren helpen om hun talent te ontdekken. Van minder briljante ideeen tot aan succesvolle projecten. 

Ik help je om te focussen, om te ontdekken hoe jouw ultieme leven eruit ziet. Ik laat je door het bos de bomen weer zien! 

Ontdek je zwakke schakel

Neem de juiste acties

Leef je ultieme leven

Leer hoe jij je ultieme leven kan leiden 
En dat in zelfs 12 maanden

Veel mensen zijn blij als het weer weekend is. Eindelijk wat rust. Eindelijk tijd voor je kinderen, je hobby of sport. Maar het komt ook geregeld voor dat mensen het weekend moeten gebruiken om uit te rusten of erger nog, om wat mails en overgebleven werk weg te werken. Dagen, weken, jaren gaan voorbij. Je kijkt vast te zitten in dagen die hetzelfde lijken en je werkt je bijna over de kop. Tot het moment dat je erachter komt dat jij je passie verloren bent of nog niet gevonden hebt. Dat jij dromen maar voor je uit blijft schijven. 

Ik ga er voor zorgen dat jij STOPT met het vooruitschuiven van je dromen. Dit doe ik door persoonlijk te begeleiden. We zoeken uit waarom je dit doet, wat je zwakke schakels zijn en lossen dit op. Ik ben je cheerleader, je Wikipedia en je stok achter de deur tegelijk. 

Dus STOP nu met het vooruitschuiven van je dromen. Met het vooruitschuiven van jouw leven. Want het leven is NU! Dus kom NU in actie en zet de eerste stap!

HET LEVEN IS OOK OVERWELDIGEND!

Maar hoe kan jij je ultieme leven lijden als je wordt geleefd door de waan van de dag? Is de volgende opsomming herkenbaar voor je?

  • Je kijkt op dinsdag alweer uit naar het weekend
  • Je sociallife bijhouden kost je veel energie
  • De dagen, weken, maanden en zelfs jaren vliegen voorbij
  • Je dromen en passie vinden blijf je maar voor je uitschuiven
  • Je hebt het gevoel dat je nooit ergens de tijd voor hebt…

Maar wat als je op een dag wakker wordt en je te oud bent om je dromen na te jagen? Of erger nog wat als je leven straks voorbij is?

Wacht dus niet langer! STOP met het vooruit schuiven van je dromen! en maak vandaag nog een begin en zet die eerste stap richting jouw droomleven!

Gratis eerste gesprek

Vraag vandaag nog het eerste gratis gesprek aan en ontdek je eerste zwakke schakel.

Oplossen zwakke schakel

Je krijgt een kant en klaar stappenplan voor het oplossen van je zwakke schakels. 

Bouwen aan je ultieme leven

Je neemt de juiste stappen om stap voor stap te bouwen aan je ultieme leven. 

Natuurlijk roept dit vragen op!

Ik beantwoord de meest voorkomende vragen in onderstaande

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style

STOP met het verspillen van jouw tijd & geld!

BEREIK NU STAP VOOR STAP JE ULTIEME LEVEN

Dit gaan we samen doen door middel van een coachingstraject en een weekend. 

Iedereen komt op een moment in zijn of haar leven dat je een iemand nodig hebt die je verder helpt, zakelijk of prive. En ik kan het weten. Nieuwe inzichten, nieuwe kennis en een actieplan zijn op dat moment super waardevol! Ik bied jou dit aan in een 1 op 1 coachingstraject.

In dit coaching traject van 7 maanden kijken we waar jouw zwakke schakels zitten, we lossen deze op en maken en strak actieplan om jouw droom leven stap voor de stap op te bouwen!

Een aantal keer per jaar organiseren wij een weekend waarin je een vliegende start maakt met het bouwen aan je droomleven! 

Door totaal uit je comfortzone te gaan ga je nieuwe kanten van jezelf ontdekken en ga je geconfronteerd worden met jouw zwakke schakels die jou tegenhouden om niet te het leven te leiden wat je écht wilt! Dit weekend vergeet je nooit meer. 

ontvang nu gratis
de 10 stappen om je leven richting te geveN!

Ook al heb je nu werkelijk nog geen flauw idee! 

nieuwste blogs