STOP met het zoeken van je passie! hier lees je waarom...

Enige tijd geleden woonde ik een super interessante high energy masterclass bij en liep ik overstromend van energie de zaal uit. Ik liep de trap af en kwam uit bij zijn boekentafel. Ik kocht direct al zijn boeken. Want JAAA het volgen van mijn passie, mijn levensdoel, dat wil ik! Ik veslond te boeken sneller dan mijn dochter van vier haar ijsje van de lokale ijsboer. 

Ik was dus klaar met lezen en nu was het tijd om mijn passie te gaan zoeken. En geloof mij, ik heb gezocht! Een hoop coaches, TEDx sprekers, zelfhulpboeken (het woord alleen al…), op een berg-zittende-guru’s ik wel niet allemaal heb verslonden.. 

Het liet mij tot een conclusie komen die waarschijnlijk jouw bubbel gaat doen barsten. Passie die ontwikel je, die ga je niet ZOMAAR vinden. Dus al die quotes met volg je passie of je innerlijke weg, die zou ik maar voor even in de ijskast zetten. 

Ik ken namelijk maar een handjevol mensen die vanaf het moment dat zij zich het kunnen herinneren al weten wat ze later willen worden. Gek genoeg zijn dat meestal de juffen en meesters onder ons die in hun eerste dagboek al schreven dat ze voor de klas willen staat als ze groot zijn. Hoe dit komt? GEEN idee, maar het is wel opvallend en geld dus niet voor de overige 99,9% waar jij en ik ondervallen.

Het is dus een grote misopvatting om te denken dat je wordt geboren met een passie en dat je die net zo gemakkelijk kan volgen vanaf dat moment. Het ligt ook niet ergens verstopt en dat als je het dan vindt je denkt WAUW hier heb ik mijn hele leven op gewacht. Zo werkt het helaas niet, maar dat is wel wat veel mensen verwachten.

Natuurlijk is mijn bedoeling niet om je alleen maar uit je droom te helpen, ik wil je natuurlijk wel wat zinnigs mee geven over wat passie wel is: 

1. Passie ontwikkel je, die vind je niet!

2. Passie ontwikkelt zich vaak door toeval

3. Passie is niet altijd leuk…

4. Je hebt moed nodig om je passie t ontwikkelen

5. Ne hebt in eerste instantie geen talent of skills nodig voor je passie

6. Passie is SPELEN met wat je leuk vindt

7. Passie ontwikkelen betekend er veel tijd in stoppen!

8. Je life purpose ontdekken werd als verdubbelaar voor je passie

9. Plan online je eerste GRATIS gesprek in om te ontdekken hoe ik je kan helpen om je passie te vinden en hoe je stap voor stap je droomleven kan bereiken!

 

ontvang nu gratis
de 10 stappen om je leven richting te geveN!

Ook al heb je nu werkelijk nog geen flauw idee, waar je heen wilt!