Sophia kelders

Wie ben ik en waar sta ik voor? Dat is een vraag waar ook ik enige tijd over heb gedaan om die goed te kunnen beantwoorden. Soms denk je het helder te hebben, maar dan ineens neemt je leven inclusief jezelf een hele andere koers! Waar ik in ieder geval achter ben is dát wat belangrijk is in mijn leven, namelijk mijn eigen weg en passie volgen! Ik zou bijna zeggen, koste wat het kost! Want dat komt echt op nummer één, naast mijn kinderen natuurlijk 😉

mijn passie

Nu hoor ik je denken, oké leuk maar wat is dat dan je eigen weg en passie? Als ik heb over mijn eigen weg, staat dat voor hoe ik mijn leven wil leiden. En om dat te kunnen doen zijn er een aantal zaken voor mij heel belangrijk. Dat zijn vrijheid, persoonlijke groei, creativiteit en zorgzaamheid.

Zorgzaamheid in de breedste zin van het woord. Ik vind het geweldig om evenementen te organiseren waarin iedereen in de watten wordt gelegd, ik vind het heerlijk om lekker te koken voor mijn familie en vrienden en… daarom ben jij op mijn website: ik coach graag andere in het vinden van hun eigen weg en passie. 

Ik doe niks liever dan zowel jeugd als volwassenen om de zin en plezier in het leven te vergtoten en een strak plan te maken om stap voor stap jouw droomleven te bereiken.

MIJN ACHTERGROND

Ik ben eigenlijk nooit gestopt met leren. Na mijn studie Communicatie succesvol afgerond te hebben  aan de HAN ben ik steeds diverse opleidingen en curssen blijven volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen en inspireren. Dit zijn onder anderen: 

  • Opleiding Docent Weerbaarheid & Agressieregulatie (NIVM) om kinderen en volwassenen te begeleiden in omgaan met emoties en en agressie
  • Twee jarige Holistische Therapeuten opleiding  (ZoMa) om zowel kinderen als volwassenen te ondersteunen in emotionele, fysieke en spirituele klachten
  • KinderYoga opleiding (Aalo), om kinderen en jeugd te begeleiden in beweging, spel en mindfulness. 
  • Diverse Train de Trainer cursussen met betrekking tot coaching, trainerschap en specifieke doelgroepen die kampen met mentale en fysieke beperkingen

 

HET KAN DUS ECHT ANDERS
Het kan dus echt anders en ik help je daar graag bij! Anders in de zin van dat je aan het eind van de week niet denkt: hehe ik heb EINDELIJK weer weekend. Dat jij de weken en dagen aftelt todat je EINDELIJK vakantie hebt. Dat de dagen, weken en zelfs jaren voorbij vliegen met het gevoel: wat ik heb nou eigenlijk echt gedaan? Dat kan dus echt anders! Maar hoe dan? Samen ontdekken we je zwakke schakels, we lossen deze op, we ontdekken wat jouw passies en talenten zijn en we maken een solide actieplan om stap voor stap te werken aan jouw droomleven. En hoe beginnen we daarmee? Nou.. je kan vandaag nog een GRATIS eerste gesprek aanvragen!

STOP MET HET VERSPILLEN VAN JOUW TIJD & GELD!

Stop met het verspillen van geld aan nog meer opleidingen, workshops of zelfhulpboeken! Ik weet hoe het is om daar heel veel geld aan uit te geven. Na mijn HBO opleiding afgerond te hebben, heb ik meer dan 15.000 euro uitgegeven aan nieuwe opleidingen, coaching trajecten en workshops. Natuurlijk is dit niet voor niks geweest en ik geloof dat alles altijd loopt zoals het bedoeld is. Had ik mijn geld effectiever kunnen besteden? Absoluut! Had dit ook voor de helft van het geld gekund? Zeker weten!Â
Ik heb alle kennis die ik in 10 jaar heb opgedaan verzameld voor jou. Zodat jij niet allemaal verschillende opleidingen, cursussen en coaches moet inschakelen. Ik deel namelijk alles heel graag met jou. En zoals ik al eerder zei. Ik stop pas als jij jouw doel hebt bereikt, want dan heb ik het ook!
Vul je gegevens in en vraag vandaag nog je eerste GRATIS gesprek aan!

Vaste opdrachtgevers 

Ik train werknemers van een groot aantal vaste bedrijven die zich vooral richten op de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. De trainingen zijn vrij divers, van managementvaardigheden tot aan persoonlijke effectiviteit. Een greep uit mijn klanten portfolio.

Nike Europe

managementvaardigheden

Belastingdienst

weerbaarheid aan de telefoon

Openbaar ministerie

social skills

ABN AMRO

Van social skills tot aan telefoonvaardigheden

Xiamen University

Intercultural communication

Yer

trainee programma

Munro Tailoring

persoonlijke effectiviteit (Steven Covey)

Boertien Vergouwen Overduin

Vaste Senior Trainer

NCOI

Vaste Senior Trainer

UWV

Nationale Nederlanden

Wil je er achter komen of iets uit het verleden je blokt?

Ook al heb je werkelijk waar geen idee waar je het moet zoeken? Bekijk de video en ontdek hoe ik jou kan helpen!

laat je inspireren!

Schenk een kop thee in en lees lekker een blog en laat je inspireren om stap voor stap jouw eigen droomleven op te richten. 

STOP! met het vooruitschuiven van jouw dromen!

En maak vandaag nog die ene stap richting jouw droom leven! Ook al heb je nu nog geen idee hoe je daarmee moet beginnen!